Naar boven

Verlichting & Slapen

Kies een categorie
Sorteren
Bij TEUN vindt u een groot assortiment verschillende lampen van bekende merken. Van degelijke praktische tentlamp tot gezellige sfeermakers zoals lichtslingers.

Bekijk ook eens het assortiment van Barebones, voor een hippe retro uitstraling. Hoe gaaf is het om in uw tent of voortent zo’n mooie retrolook Barebones tentlamp Canyon bronze te hangen? Bekijk ook de andere designs van Barebones.  Een greep uit onze andere merken zijn Bo-Camp, Bo-camp Urban Outdoor, Boomex, Campingaz, Coleman, Eurotrail, Energizer, Isabella en nog vele anderen. Bekijk de mogelijkheden, mooie designs en functionaliteit in onze webshop.

SLAPEN:
De manier waarop u kampeert is van invloed op uw keuze voor uw slaapplek. Wisselt u vaak van plek en heeft u beperkte ruimte dan is het handig om te kiezen voor een matras welke u niet steeds hoeft op te pompen en welke compact is op te ruimen. Kijk dan eens bij de zelfvullende slaapmatten van  Aconga en Bo-Camp. Of de compact opbouwbare ligbedden van EuroTrail.  Blijft u echter wat langer op een plaats dan kunt u beter kiezen voor de dikkere luchtbedden, zoals bijvoorbeeld van Coleman of Human Comfort. We hebben ook luchtbedden met een ingebouwde 230V pomp van Intex, hoeft u helemaal niets te doen en kunt u snel een kopje koffie drinken onder de luifel!
Bij het kiezen van de juiste slaapzak is het van belang dat u weet waar en wanneer u deze gaat gebruiken. Check goed tot welke temperatuur de slaapzak geschikt is. We hebben het bekende deken model maar ook het mummie model in ons assortiment. Zoekt u een volwassen slaapzak of een kinderslaapzak? Ook deze heeft TEUN in het assortiment. Kijk voor meer uitleg ook bij het menu “slaapzakken”.