Betaalinformatie

Bezorgkosten

De standaard verzendkosten voor Nederland en België bedragen € 6,95 per bestelling.
De standaard verzendkosten voor Luxemburg en Duitsland bedragen € 9,95 per bestelling. 

Bestellingen vanaf € 50,- inclusief BTW worden gratis thuis bezorgd. Let op, stuurt u artikelen vervolgens retour waardoor het orderbedrag onder de € 50,- komt, dan zullen we de originele verzendkosten van € 6,95 voor Nederland en België en € 9,95 voor Luxemburg en Duitsland in mindering brengen op het restitutiebedrag. 


Betaalwijze

Bij TEUN kunt u veilig betalen met de volgende betaalmethode:

- iDEAL
- Creditcard: Mastercard - Visa
- Billink achteraf betalen

Alle bij TEUN online bestelde producten kunnen enkel via de webshop betaald worden. Dit geldt ook voor producten die bij een van de TEUN kampeerbedrijven worden afgehaald. Het is dus niet mogelijk om bij de TEUN kampeerbedrijven af te rekenen bij het afhalen van de order.

Bij geretourneerde producten storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening binnen 14 dagen ná ontvangst van de geretourneerde producten. Voor meer informatie over retourneren, bekijk de pagina 'ruilen en retourneren'.

Indien u heeft gekozen voor achteraf betalen via Bilink dan kunt u uw betaling na ontvangst van de producten regelen via Billink. Maak het bedrag dus niet direct over naar TEUN maar regel dit via Billink. 

Bedenktermijn


Bij iedere koop op afstand is een bedenktermijn (of herroepingstermijn) van kracht. Dit geeft u de mogelijkheid om het product te beoordelen na aanschaf. De bedenktermijn betreft een periode van 14 dagen en deze start op het moment van de leverdatum van uw product (dus niet direct bij aanschaf). Binnen deze periode is het mogelijk om zonder opgaaf van reden van de aankoop af te zien. Indien u meerdere producten heeft besteld, geldt de leverdatum van het laatste product dat u in uw bezit heeft. Bij iedere retournering vernemen wij echter graag wat de reden is van het afzien van het product om zo onze dienstverlening te verbeteren. Het retourformulier is bijgesloten bij uw zending.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp? We horen het graag middels onderstaand contactformulier en indien gewenst nemen wij contact met u op.

Klantenservice