Naar boven

Keuken & huishoudelijk

Op vakantie koken en kokkerellen zoals thuis? Zowel de winkels van TEUN als deze webshop voorzien in veel huishoudelijk kampeerartikelen die u prima kunt gebruiken tijdens het koken als u kampeert. Ook op dit gebied is er veel ontwikkeling. Feit is dat wij voldoende huishoudelijke artikelen in huis hebben om ook een “campingkeuken" in te richten. U leest onderin deze pagina er meer over.

 

Kies een categorie
1 / 15
Sorteren
1 / 15

Kampeerkeuken & Huishoudelijk

Op vakantie koken en kokkerellen zoals thuis?  Zowel de winkels van TEUN als deze webshop voorzien in veel huishoudelijke kampeer artikelen die u prima kunt gebruiken tijdens het koken als u kampeert. Ook op dit gebied zijn er veel positieve ontwikkelingen. Koken is inmiddels ook een belangrijk onderdeel binnen onze life style en die life style nemen we graag mee naar de camping. Kijk ook eens in ons Fun Cooking assortiment waarin we een aantal leuke producten aanbieden zoals bijvoorbeeld de Tristar Bamboe grill, een Tristar bakplaat of een Tristar Wokset. Neem deze gezelligheid mee op vakantie!

TEUN heeft voor u voldoende huishoudelijke artikelen in huis om ook een “campingkeuken" in te richten.

TEUN biedt voldoende producten voor zowel de luxe als de primitieve kampeerder, voor ieder wat wils! Simpele pannensets die in elkaar nestelen, compacte sets vorken/messen/lepels. Een setje met borden, kommen en bekers samen in een kleine kunststofbox . Maar we voorzien ook in het complete Mepal servies, in sfeervolle kleurstellingen passend bij de kampeertent of voortent. Trendgevoelig, smaakvol en chique. Producten als 1-pits gasbranders, of  2-, 3- of 4-pits gasstellen, wokpannen, braadpannen, grillpannen maar ook de kunststof champagne flute, behoren tot de mogelijkheden.

Als tent kampeerder bent u ook aangewezen op artikelen als camping opbergkasten, of camping kookkasten. Ook die heeft TEUN in zijn assortiment. Simpel in uitvoering en gebruik, maar ook op en top luxe incl geïntegreerde wasbak. Naast deze kampeerkasten zet u de koelbox die u wenst. Electrische boxen 12v/230v of de koelbox met koel elementen vanuit de diepvries.

In de categorie BBQ’s vindt u de BBQ terug die handig is voor op de camping. Ook hier weer hebben we verschillende typen zoals de gas BBQ of lekker ouderwets gezellig op kolen of briketten. Het assortiment is compleet met multifunctionele producten van bijv  CADAC, waarop u al uw kookkunsten kunt uitleven. Van grillen van een heerlijk stukje vlees tot het bakken van pannekoeken.

Alles wat u thuis gebruikt in het huishouden t.a.v. opbergen, en houdbaar houden, bezems vegers, knijpers, wasrekjes, wasmanden, voorraad boxen of manden, dit alles is ook voor de kampeerder mogelijk.