Thule Omnistor 6300 Ducato luifel - aluminium/zwart

Art.nr:
9734640
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
1070,00 949,00
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Houd mij op de hoogte Favorieten
Deel dit artikel

Omschrijving

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw Ducato kampeerbus een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

Ontspannen in de schaduw

Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw voertuig uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 voor de Ducato kampeerbus is verkrijgbaar in 3 lengtes tussen 3,25 m en 4 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren aluminium/zwart, aluminium en antraciet. Het doek heeft de trendy kleur Mystic Grey. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere windweerstand. De voorlijst is voorzien van een geïntegreerde aansluiting, zodat u er een optionele derde steunpoot op aan kunt sluiten voor nog meer stabiliteit. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Perfecte doekspanning
  • Verkrijgbaar in 3 lengtes tussen 3,50 m en 4 m, uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

Hoe u uw dakluifel gebruikt

Deze Omnistor 6300 is handmatig te bedienen. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Dankzij het Pitch Systeem kunt u de hellingshoek instellen, zodat u de deur van uw voertuig kunt openen bij een uitgedraaide luifel. Uw cassetteluifel heeft weinig onderhoud nodig. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen het water goed af en is bovendien handig bij het reinigen van uw luifeldoek. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel zit u lekker beschut naast uw Ducato kampeerbus. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.


LET OP: De weergegeven prijs is exclusief montagekosten, neem voor informatie en montage mogelijkheden contact op met een TEUN winkel bij u in de buurt via het contactformulier.

Breedte Uitval Gewicht
350 cm 250 cm 25,4 kg
375 cm 250 cm 27 kg
400 cm 250 cm 29 kg

Specificaties

Kleur Grijs/zwart
Gewicht 25,4 - 29 kg 
Montage Dakmontage 
Bediening Handmatig 
Afmetingen  
Uitval 250 cm
Breedte 350 cm - 400 cm
Materialen  
Materiaal doek PVC
Materiaal cassette/enveloppe Cassette, aluminium
Materiaal frame Aluminium 
Overige  
Zijwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker - Viewblocker
Voorwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker - Viewblocker